دررفتگی خلفی مفصل زانو: گزارش یک مورد
Authors
abstract
در رفتگی زانو عمدتاً به دنبال ترومای شدید رخ می دهد و اورژانس ارتوپدی محسوب می شود. به دلیل وجود ساختار های محافظ در داخل و اطراف زانو این نوع دررفتگی چندان شایع نسیت. این بیماری دارای عوارض مهم در زمینه عروقی است که عدم رسیدگی به موقع منجر به صدمه به عضو می شود. در این گزارش، یک مورد دررفتگی خلفی زانو و اقدامات درمانی و اورژانسی آن به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است.
similar resources
کندگی رباط متقاطع پشتی زانو همراه با دررفتگی مفصل ران در یک بچه (گزارش یک مورد)
آسیب رباط متقاطع پشتی همراه با دررفتگی مفصل ران در کودکان بسیار نادر است. به همین علت این ضایعه در کودکان مبتلا تشخیص داده نمی شود. در این گزارش پسر بچه هشت ساله با این ضایعه تشخیص داده نشده معرفی می شود.
full textدرمان دیرهنگام دررفتگی مادرزادی دو طرفه مفصل زانو (گزارش یک مورد)
دررفتگی مادرزادی زانو در طیفی از باز شدن بیش از حد مفصل زانو تا دررفتگی جلویی تیبیا روی فمور بروز میکند. درمان این اختلال معمولاً از سنین کودکی آغاز میشود. در این گزارش، دختر ۱۶ ساله با دررفتگی مادرزادی زانو درمان نشده ارائه میشود. پس از درمان جراحی در این سن، وی قادر است بایستد و راه برود.
full textگزارش یک مورد سل مفصل زانو
بیماری سل مفصل و استخوان بیماری مزمنی است که باعث تخریب مفاصل و استخوان ها می شود. بیمار حاضر، خانمی است که با علایم درد و تورم مفصل زانوی راست به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود مراجعه نمود.شکایت اصلی وی درد، تورم و محدودیت حرکت در مفصل زانوی راست بود که از دو هفته قبل از مراجعه ایجاد شده بود. سپس توده ای متورم و نسبتا بزرگ در پشت زانوی راست نمایان گردید که بعد از یک هفته دچار فیستول خود بخودی ...
full textفقدان مادرزادی مفصل زانو (گزارش یک مورد)
فقدان یا جوشخوردگی مادرزادی استخوانی مفصل زانو بهصورت ایزوله یا همراه با سایر اختلالات، بیماری بسیار نادر میباشد هدف از این مقاله معرفی یک مورد فیوژن استخوانی مفصل زانوست که هیچ صفحه رشدی در اطراف محل مورد انتظار در زانو رویت نشد و بیمار با اصلاح ناهنجاری و بلند کردن اندام در دو مرحله درمان شد.
full textدررفتگی ولار مزمن مفصل رادیواولنار تحتانی (گزارش یک مورد)
دررفتگی ولار مفصل رادیو اولنار تحتانی بدون شکستگی همزمان رادیوس و اولنا یک آسیب نادر است که ممکن است به آسانی از نظر دور بماند. این گزارش مربوط به خانم ۴۴ سالهای است که با شکایت محدودیت حرکات چرخشی ساعد ۴ ماه بعد از آسیب اولیه مراجعه کرد. پرتونگاری و سیی تیاسکن انجام شده، دررفتگی ولار مفصل رادیواولنار تحتانی را بدون شکستگی در این ناحیه نشان داد. به علت گذشت زمان طولانی از آسیب اولیه، جااندازی...
full textMy Resources
Save resource for easier access later
Journal title:
مجله حکیم سیداسماعیل جرجانیجلد ۲۰۱۲، شماره ۱، صفحات ۴۴-۴۸
Keywords
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023